14 de març del 2022
L’Altafulla femení dona un cop sobre la taula davant el Mont-roig (5-0)
Les altafullenques quallen una bona actuació davant un rival directe després d’estar quasi un mes sense competir
El CE Altafulla femení, que feia quasi un mes que no competia, ha golejat aquest dissabte l’Atlètic Mont-roig per 5-0 en la tercera jornada de la segona volta a la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles han donat un cop sobre la taula contra un rival directe, del qual es distancien a 5 punts per consolidar-se en el TOP-8.

L’entrenador, Marc Pérez, s’ha mostrat molt satisfet de l’actuació de l’equip. En aquest sentit, ha dit que “fins i tot, el resultat és curt per la quantitat d’ocasions que hem generat”. També ha destacat el fet de mantenir la porteria a zero. Tot plegat, ”ha servit per demostrar que la derrota en la primera volta va ser un accident”, ha sentenciat.

Les groc-i-negre s’han avançat amb una rematada des de dins de l’àrea de Lorena Giménez en el minut 8. Abans, ja havien errat tres ocasions clares, mentre que les visitants també havien tingut dues oportunitats.

En l’equador de la primera part, Champi ha fet el segon en el refús d’una falta on la portera ha estat incapaç de bloquejar la pilota. I tres minuts abans del descans, Sara Blasco ha anotat un gran gol des de fora de l’àrea.

En el segon temps, a les abelles les ha costat mantenir el bon ritme de la primera part. Probablement, fruit del relaxament per l’avantatge en el marcador, o per les ganes de canviar les coses per part del Mont-roig. El gol d’Aida Guerra en el 51’, però, ha tornat a canviar la dinàmica del partit.

L’altafullenca Laia Gutiérrez ha segellat la victòria quan faltaven cinc minuts per al final amb un gol més que merescut.

L’Altafulla és 8è amb 33 punts, i se situa a 1 de la Selva del Camp i a 3 del Montblanc. Amb dos partits pendents de recuperar, un contra les del Baix Camp, en la pròxima jornada visitaran al 5è classificat, el CF Vila-seca.