21 de març del 2022
L’Altafulla femení suma un punt d’or al camp del Vila-seca (3-3)
Tot i les cinc baixes de la convocatòria, les abelles han demostrat estar a l’altura del 5è classificat
El CE Altafulla femení ha sumat un empat, el primer de la temporada, al feu del 5è classificat, el CF Vila-seca, amb un resultat de 3-3. Les altafullenques han deixat escapar un avantatge de 0-2, i també d’un 2-3, però obtenen un resultat força satisfactori davant un rival que només havia cedit punts davant els quatre primers.

L’entrenador de l’Altafulla, Marc Pérez, s’ha mostrat molt satisfet pel resultat i l’actuació de les jugadores. En aquest sentit, apunta que han demostrat que hi ha molt poca diferència de nivell entre ambdós equips, i que l’1-5 de la primera volta “va ser un accident en un context molt diferent al d’ara”.

Les abelles s’han avançat en el primer minut amb una rematada de Lorena Giménez des de dins de l’àrea. Sara Blasco, en una acció similar, ha fet el 0-2 en el 22’. La resposta del Vila-seca en el següent minut, ha sigut clau, perquè ha impedit que poguessin administrar la diferència de dos gols. Encoratjades pel gol, han cercat amb insistència la porteria d’Elsa Gutiérrez fins a anotar l’empat.

Abans del descans, Giménez ha fet el 2-3 gràcies a la pressió que ha exercit sobre la portera, que ha estavellat la pilota contra la groc-i-negre, que s’ha endut el refús i ha anotat a plaer.

En la segona part, el Vila-seca ha mantingut la iniciativa del joc amb un Altafulla, que ha mantingut l’aposta pel contraatac. Les locals han obtingut el premi en el 54’, quan Paula Olivé ha fet el 3-3. En els següents 25 minuts, ambdós equips han tingut ocasions per guanyar, però la manca d’encert i la bona actuació de les porteres ha mantingut l’empat fins al final.

La davantera Lorena Giménez ha assegurat que és un resultat satisfactori, i que reflecteix “el nivell en el qual es troba l’equip i que en cap moment es va notar la diferència de punts en la classificació”. Considera que l’empat és just pels mèrits d’ambdós conjunts.

L’Altafulla és 8è amb 34 punts, a tres de la Selva del Camp. El pròxim dissabte rep a un candidat al títol, la Floresta, a partir de les 18h.

En el mateix grup, la UE Creixell ha quallat una bona actuació, precisament, al camp de la Selva del Camp. Tot i la derrota per 2-0 davant, ha estat una actuació francament bona contra un rival de la zona alta, i amb més bagatge a la categoria. Dos errors a l’inici i al final del segon temps, li han privat de sumar en un camp sempre difícil.