30 d'agost del 2021
L’Altafulla i la Riera signen taules en un nou test de pretemporada (1-1)
Oriol Recasens i Manu Cobacho han posat els gols en un partit marcat per les baixes d’ambdós equips
El CE Altafulla i el CF La Riera han empatat 1-1 en un nou amistós de pretemporada, disputat aquest diumenge a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. Ambdós equips han estat limitats per les baixes pròpies del mes d’agost, ja que tenen jugadors de vacances o amb obligacions laborals. Això, però, no ha privat els espectadors de veure un partit igualat i entretingut.

El delegat de l’Altafulla, Daniel García, ha assegurat que el més important en aquests partits és agafar el ritme de competició i interioritzar el que es demana des del cos tècnic. Igualment, s’ha mostrat convençut de fer una bona temporada.

Els dos gols del partit han arribat en els darrers 10 minuts. La Riera s’ha avançat en el 82’ amb el gol d’Oriol Recasens, mentre que Manu Cobacho ha empatat tres minuts més tard. Un final emocionant, que finalment ha acabat amb taules.

L’Altafulla jugarà el següent amistós el pròxim dissabte, a partir de les 18h, al camp del Vallmoll. Una setmana més tard rebrà a l’Arboç per disputar el Trofeu Joan Pijuan, que s’emmarca en els actes de la Festa Major del Quadre de Sant Antoni.