31 de maig del 2021
L’Altafulla pateix per guanyar al Mont-roig i celebrar la tercera victòria seguida (1-2)
Els gols de Champi i Judith Mata, i una aturada providencial d’Elsa Gutiérrez en l’últim minut, li permeten assaltar la 4a posició
El primer equip femení del CE Altafulla ha patit de valent per guanyar aquest diumenge al camp del Mont-roig per 1-2, i sumar la tercera victòria seguida, que li permet pujar dos esgraons i assaltar la 4a posició amb 18 punts.

Les abelles han tingut les primeres oportunitats del partit amb un remat desviat d’Aida Guerra, i un altre de Judith Mata. No obstant això, han estat les locals qui s’han avançat primer amb el servei ràpid d’una falta, que Aina Sola ha transformat en l’1-0. La resposta de les groc-i-negre ha estat immediata amb un remat de Champi, des de dins de l’àrea.

L’Altafulla ha portat el pes del partit, i si bé per moments li ha faltat intensitat i velocitat en el joc, ha creat moltes ocasions. La manca d’encert i la bona actuació de la portera Aina Virgili, els ha impedit marxar al descans per davant en el marcador. Ara bé, Elsa Gutiérrez també ha hagut de realitzar dues aturades per mantenir l’empat.

En el segon temps, el guió no ha canviat gens, si bé les del Baix Gaià han intentat jugar més ràpid per superar el mur defensiu de les locals. Finalment, l’esforç ha tingut recompensa amb el gol de Judith Mata en el 59’. A partir d’aquí, les abelles han enviat dues pilotes al pal, i han errat diverses ocasions com l’u contra u de Lorena Giménez en el darrer minut.

L’errada ha donat peu a un contraatac de les locals, en el qual Els Gutiérrez ha estat providencial per endur-se els 3 punts cap a Altafulla.

L’equip de Marc Pérez assalta la 4a plaça amb tres punts d’avantatge respecte a la Selva del Camp i el Montblanc. El pròxim dissabte té davant l’Atlètic Valls la primera de les tres ‘finals’ en les quals defensarà aquesta posició.