08 de juny del 2021
L’altafullenca Anna Ortiz confirma el seu domini en el Rafa Nadal Tour 2021 amb la victòria en la 4a prova a València
La tennista del CT Tarragona s’imposa a Ana Martínez en la gran final per 6-0 i 6-3, i segueix liderant la classificació Sub16 femenina
La tennista Anna Ortiz s’ha proclamat aquest diumenge campiona de la quarta prova del Circuit Rafa Nadal Tour 2021, que s’ha celebrat al Club Español de Tenis de València entre el 29 de maig i el 6 de juny. L’altafullenca ha guanyat tres de les quatre proves que s’han disputat fins ara, i reforça el lideratge a la classificació de la categoria Sub16 femenina.

Ortiz ha tingut un torneig força tranquil, i ha complert les expectatives de la primera cap de sèrie. En el debut contra Lucia Martínez en els vuitens de final es va imposar per 6-2 i 6-1. Mentre que en els quarts de final es va desfer de Julia Camblor per un doble 6-3.

En les semifinals contra Maria Castaño és on va patir més, sobretot en el primer set, que va resoldre a favor seu amb un 7-5. En el segon set va tornar a mostrar la superioritat de les eliminatòries anteriors, i va segellar l’accés a la final amb un 6-3. I en la final d’aquest diumenge, no ha trobat oposició en Ana Martínez, a la qual ha derrotat per 6-0 i 6-3.

D’aquesta manera, Anna Ortiz es manté líder de la general amb 975 punts, i fa un pas més cap a l’objectiu de disputar el Màster de Mallorca el pròxim mes de setembre. Abans, ho haurà de ratificar en les proves que encara queden per celebrar-se. La primera, la del Campionat d’España Cadet, que tindrà lloc del 21 al 27 de juny al Club Internacional de Tenis de Majadahonda.