17 de maig del 2021
L’Atlètic Roda de Berà acaba la temporada amb una nova derrota a la Floresta (2-1)
Els locals capgiren la diana inicial de Miguel Fañanás amb dos gols en la segona part
L’Atlètic Roda de Berà ha posat punt final a la participació en el Torneig de Segona Catalana al camp de la Floresta amb una nova derrota, la tercera seguida, per 2 gols a 1.

El capità, Marc Castro, ha destacat la superioritat de l’equip en la primera part. El gol de Miguel Fañanás abans del descans, ha estat una recompensa més que merescuda. No obstant això, “hem sortit adormits en el segon temps”, i el gol d’Ignasi Balcells en els primers minuts “ha canviat el partit”. Dilan Molina, en un contraatac, ha culminat la remuntada dels locals en el 84’.

D’aquesta manera, el Roda s’acomiada d’un torneig en el qual tenia moltes esperances depositades. L’objectiu a l’inici d’aquest era quedar primer o ser un dels tres millors segons de tots els grups per jugar les eliminatòries, i no l’han assolit. Ara, com ha assegurat Marc Castro, és moment de descansar i planificar la pròxima temporada amb el desig que sigui oficial.

L’equip de Nando Cantón acaba el Torneig de Segona Catalana sent penúltim amb 6 punts, tot i que encara podria caure al fanalet vermell si el Montblanc guanya el partit que té pendent contra el Cambrils Unió.