17 de maig del 2021
L’Atlètic Vilabella allunya al Creixell de la lluita per l’ascens (1-2)
El filial del Catllar ratifica la seva progressió en el present curs amb un empat contra el Constantí ‘B’
Sorpresa majúscula la d’aquest diumenge al Camp de Futbol Municipal de Creixell, on l’equip local ha perdut contra l’últim classificat del Grup 24 de Quarta Catalana, l'Atlètic Vilabella. Els creixellencs han cedit per 1 gol a 2, i s’allunyen de les places d’ascens.

L’entrenador del Creixell, José Miguel Reyes, ha explicat que, malgrat la bona feina als entrenaments i el retorn d’alguns jugadors, “l’excés de confiança ha fet que ens relaxéssim”. Igualment, creu que el gol del visitant Marcos González en el minut 2 els ha fet molt de mal.

Malgrat la manca d’encert que descriu Reyes, el Creixell ha empatat per mitjà d’Achraf Maadi en el 63’. La igualtat, però, només ha durat 12 minuts, moment en el qual González ha fet l’1-2 que ha decidit el partit.

El Creixell encadena dues derrotes seguides, i en la jornada d’aquest cap de setmana, la primera de la segona volta, no ha pogut aprofitar l’empat a u del filial del Constantí al camp del Catllar ‘B’.

Els de Jaume Pedra segueix evolucionant de forma positiva des de l’inici del curs, i resultats com aquest així ho acrediten. Els catllarencs s’han posat per davant en el minut 52 per mitjà de Pau Belmonte, mentre que els visitants han igualat amb el gol de Pedro Antonio Vázquez en el 61’. No hi ha hagut cap més incidència fins a l’expulsió del constantinenc Moisés Valverde en el temps afegit.

L’empat situa al filial del Catllar 6è amb 8 punts, a dos del Creixell, el Perafort i el segon equip del Segur, que ha descansat aquesta jornada. Els creixellencs estan a sis punts del Cunit i el Constantí ‘B’, si bé tenen un partit pendent contra els del Baix Penedès.