31 de maig del 2021
L’ENFAF goleja el CFS Torredembarra en l’últim partit del curs al Pavelló Sant Jordi
Andre Viana deixa sense resposta als del Baix Gaià amb quatre gols en els primers 12 minuts
El CFS Torredembarra ha perdut aquest dissabte davant l’ENFAF en l’últim partit de la temporada al Pavelló Sant Jordi. Els torrencs pretenien acomiadar-se del seu feu amb un triomf, però no han pogut aturar el poder ofensiu dels andorrans amb Andre Viana al capdavant.

El dorsal ‘16’ dels visitants ha anotat el 0-1 en el minut 1, i en el 12 ja havia marcat tres gols més. Després del descans, l’ENFAF ha anotat dues dianes més per situar el marcador en un 0-6. El torrenc Agustín Martín ha descomptat en el 28’, mentre que Òscar Neira i Luis Miguel Pinilla han completat la golejada amb el setè i el vuitè gol dels andorrans.

La Torre ha jugat amb tres jugadors del Juvenil, que han competit a un bon nivell com explica el tècnic, Carlos Maiola. El també responsable del club lamenta haver encaixat una nova derrota, tot i que creu que era el més lògic tenint en compte el context del partit.

La Torre continua penúltima amb 5 punts, la mateixa posició que ha ocupat en els darrers mesos. El pròxim cap de setmana clourà la lliga a la pista d’un Fraga que es jugarà la lliga i l’ascens.