20 de desembre del 2021
L’expulsió de Sergio Gallo enterra les opcions de l’Altafulla a la Canonja (3-0)
Els locals, que guanyaven per la mínima, aprofiten la superioritat numèrica per encarrilar el partit en els darrers 20 minuts
El CE Altafulla ha cedit aquest diumenge al camp de la Canonja per 3-0 i encadena vuit jornades sense guanyar. Els locals, que s’havien avançat en el minut 20 amb un gol de Jordi Rubio, han aprofitat l’expulsió de Sergio Gallo en el 72’ per encarrilar el partit i acabar amb les esperances dels del Baix Gaià.

Abans de quedar-se amb inferioritat numèrica, els groc-i-negre estaven competint bé davant un dels equips en millor forma del grup. De fet, amb el triomf, els canongins han assaltat la 3a posició i ara es troben en places de promoció a Primera Catalana. Raúl Tudela, a més, ha tornat a tenir una banqueta de circumstàncies amb quatre recanvis, un porter i tres jugadors de camp. Un d’ells, el juvenil Ismael El Hamdouni.

L’expulsió de Galló, per presumptament, insultar a un dels liniers, ha facilitat la feina als locals. Rubio ha tornat a veure porteria en el 76’, i Daniel Maireles ha donat l’estocada definitiva en el 88’.

L’Altafulla acaba el 2021 sent penúltim amb 11 punts. La distància amb els quatre següents rivals és de quatre punts, mentre que per sota només té a la Cultural Bonavista. Precisament, els del barri de Ponent seran els pròxims que visitin el Joan Pijuan el dissabte 8 de gener.