07 de març del 2022
L’Igualada acaba amb la ratxa triomfal del Catllar (3-1)
Els d’Àlex González perden l’oportunitat d’ampliar la renda sobre el descens, que es manté en 4 punts
El CE El Catllar ha perdut aquest diumenge al camp del CF Igualada per 3-1, i posa punt final a la ratxa triomfal dels quatre partits anteriors. La derrota, davant un rival directe, el manté 4 punts per sobre del descens, ja que el Gavà ha descansat en el nou cap de setmana de competició al Grup 3 de Primera Catalana.

El partit ha començat malament per als seus interessos amb el gol en pròpia porteria d’Albert Roca en el minut 2. Abans d’arribar a la mitja hora de joc, els locals han fet el segon amb un remat de cap de Sergi Solernou a la sortida d’un córner.

Ja a la segona part, els catllarencs han escurçat diferències per mitjà d’una pena màxima transformada per Jordi Prades en el 62’. Poc després els han anul·lat un gol, que hauria suposat el 2-2, i a continuació han encaixat el 3-1 definitiu de Joel Méndez.

El tècnic, Àlex González, ha reconegut que “no hem jugat una bona primera part”, tot i que en la segona “ho hem revertit”. Igualment, ha lamentat que els hagin anul·lat el possible empat per raons que encara desconeixen.

El Catllar buscarà refer-se de la derrota a Les Comes el pròxim diumenge, a casa, davant el CFJ Mollerussa (12h). En l’anada, els del Baix Gaià ja van ser capaços de guanyar als lleidatans, als quals tenen a 4 punts de distància.