10 de febrer del 2022
L’Infantil de l’Altafulla perd contra el Base l’Arboç i s’allunya del lideratge (0-4)
La bona primera part dels groc-i-negre es queda sense recompensa amb el major encert dels visitants
L’Infantil del CE Altafulla ha perdut aquest dimecres davant el líder del grup, el Base l’Arboç, per un resultat de 0-4. La derrota l’allunyà a 11 punts del conjunt del Baix Penedès, a expenses de recuperar un partit, mentre que es manté a cinc de la Joventut Bisbalenca i el CFB Marc Bartra ‘D’.

Els groc-i-negre han arribat al descans amb un immerescut 0-1. Han fet mèrits per igualar el marcador, al contrari que en la segona part, on els arbocencs han estat millors i ho han reflectit amb tres gols. Ara, l’equip de Dani García i Jordi López pensa en el derbi d’aquest dissabte, a casa, davant l’Atlètic Roda de Berà ‘B’ (12.30h).

Per la seva part, el Benjamí ‘A’ s’ha imposat al camp de l’AE Ramon Sicart per 1-3. Després que els locals hagin empatat el gol de Pau Valverde, aquest i Arnau Domínguez han fet que els 3 punts marxessin cap al Baix Gaià. D’aquesta manera, els de Jonathan Domínguez i José Luis Martín es consoliden en la 4a plaça, a un punt del Vendrell, abans de visitar aquest dissabte el Sant Pau Apòstol ‘D’ (10.45h).

Els seus companys del Benjamí ‘B’ han empatat davant el Roda de Berà ‘B’ gràcies a la dobleta de Pol Franch. L’altafullenc ha igualat dues vegades el marcador per fer que l’equip iguali a 14 punts en la classificació amb el Torredembarra, i se situï a una i dues unitats del segon equip del Ramon Sicart i el del Base l’Arboç. Precisament, aquest diumenge visita als arbocencs (9.45h).

La base de l’Altafulla completarà la jornada d’entre setmana aquest dijous. El Pre-benjamí ‘A’ visita a la UE Creixell (18.15h), conscient que una victòria li permet recuperar el lideratge. Un quart d’hora més tard, l’Aleví ‘A’ visita al Tecnifutbol, un rival directe per fer el salt a la zona mitjana. De fet, ambdós equips estan empatats a 17 punts després que els altafullencs perdessin el passat diumenge a Creixell (5-0).