10 de novembre del 2021
L’Infantil de l’Altafulla supera el Ramon Sicart per assolir la segona victòria (1-3)
El Juvenil i el Cadet cauen contra el Morell i el Torredembarra en dos partits igualats i emocionants
L’Infantil del CE Altafulla ha sumat aquest dissabte la segona victòria del curs al vèncer el Ramon Sicart per 1-3. Els groc-i-negre s’han avançat amb el gol de Roger Escuredo en el minut 12. Després de l’empat dels locals, Tanit López i Marc Cuevas han fet que els 3 punts marxessin al Joan Pijuan.

El tècnic, Dani García, s’ha mostrat molt content pel resultat i per l’actuació en un camp difícil. Ara, espera poder iniciar una bona ratxa de resultats aconseguint aquest dissabte el primer triomf a casa davant l’EFB Calafell ‘D’ (12.30h).

Per la seva part, el Juvenil ha perdut aquest diumenge al camp del Morell per 2-1 en el partit corresponent a la 5a jornada de lliga. El resultat li impedeix assaltar la 3a plaça, que defensa el conjunt morellenc, i el situa 7è classificat amb 7 punts.

Els altafullencs s’han avançat amb el gol d’Erik Navarro en el minut 15, però els locals han capgirat el marcador amb dos gols en la segona part. El tècnic, Jonatan Pérez, ha reconegut la duresa del partit, i que l’equip ha fet mèrits endur-se la victòria, malgrat les lesions del segon temps.

Sense pràcticament temps per lamentar-se, s’han de refer aquest dissabte, a casa, davant el cuer, el Tarragona FC (19.30h).

Quant, el Cadet ha perdut en el derbi contra el Torredembarra per 4-3. L’equip de Mohamed Amhadar ha estat capaç d’igualar un 3-0 en contra gràcies a la tripleta d’Àlex Padilla en la segona part. Malauradament, quan havia fet el més difícil, i quan només quedava un minut, ha encaixat l’últim gol.

Els altafullencs ja han començat a preparar la visita d’aquest dissabte del Ramon Sicart (15h), davant el qual han de vèncer per evitar despenjar-se de la zona alta, i també caure a la zona baixa.