22 de novembre del 2023
L’Infantil de Primera del CE Altafulla suma un punt valuós davant el Cambrils Unió (1-1)
El Cadet continua imparable i derrota el Marc Bartra ‘B’, mentre que el Juvenil cedeix davant el Calafell ‘C’ en un final caòtic (2-1)
L’Infantil de Primera Divisió del CE Altafulla ha sumat un punt molt valuós en la visita d’aquest dissabte al vuitè classificat, el Cambrils Unió, gràcies a l’1-1 que ha signat Enric Crespo a l’inici del partit. Els locals han trigat menys de 10 minuts a empatar, i el resultat s’ha mantingut fins al final.

Els de Dani García pugen a la tretzena plaça amb 2 punts, i diumenge reben el quart classificat, l’EFB Calafell ‘B’ (12.30h). Mitja hora abans, els seus companys de l’Infantil ‘B’ iniciaran el partit al camp de l’AE Ramon Sicart. Hi arribaran després de caure golejats davant l’Atlètic Bellvei per 0-13.

EL CADET ‘A’ CONTINUA EN PLENA RATXA

En la categoria Cadet, el primer equip ha vençut el CFB Marc Bartra ‘B’ per 2-0 amb els gols d’Arnau Mateu i Biel Ferré en una diferència de tres minuts en l’equador del primer temps. Els de Mohamed Amhadar i Andrés Michel Tea continuen segons amb 19 punts, a tres del Sant Pau, que té un partit més. El dissabte tenen derbi al camp del Roda de Berà (13.30h).

Per la seva part, el Cadet ‘B’ ha perdut davant el Tarragona FC per 1-3. Tot i avançar-se amb el gol de Víctor Navarro en els primers minuts, els groc-i-negre han vist com els visitants han capgirat el marcador en la segona part.

Els d’Erik Navarro i Sergi Barceló es queden en la desena plaça amb 9 punts. Dissabte tenen una bona oportunitat per retrobar-se amb la victòria amb la visita al penúltim, el Nàstic ‘E’ (15.15h).

EL JUVENIL CAU DAVANT EL CALAFELL EN UN FINAL CAÒTIC

El Juvenil ha deixat escapar una bona oportunitat per apropar-se a la part alta de la taula amb la derrota al camp de l’EFB Calafell ‘C’ per 2-1. Els altafullencs arribaven a la recta final del partit amb un avantatge mínim gràcies al gol d’Ayoub en el primer temps. Aleshores, una picabaralla en el 84’ s’ha resolt amb l’expulsió del calafellenc Ian Villarrubias i la del visitant Lluís Llatser. Poc després, el local Joan Felipe Arias també ha vist la vermella.

En aquest context, els locals s’han desenvolupat millor i ha aprofitat “dues errades nostres” per remuntar amb la dobleta de Gorka Guzmán. Així ho ha dit el tècnic Luis Rosado, qui també ha recordat la baixa de quatre jugadors, que van anar convocats amb el primer equip.

Els altafullencs baixen a la setena plaça amb 7 punts, i ja preparen el derbi de diumenge, a casa, contra el CE El Catllar (17h).