29 d'abril del 2021
L’Infantil del CE Altafulla s’imposa per la mínima a la Joventut Bisbalenca (0-1)
El gol d’Àlex Padilla dóna el segon triomf de la temporada al conjunt de Dani García abans de visitar al Tancat
L’equip Infantil del CE Altafulla ha aconseguit aquest dimecres la segona victòria de la temporada en vèncer per la mínima a la Joventut Bisbalenca en el partit corresponent a la 6a jornada del Grup 19 de Segona Divisió. El gol d’Àlex Padilla en el minut 53’ li permet empatar a 6 punts amb l’Escola de Valls i el Base l’Arboç.

El tècnic, Dani García, parla de les dificultats del triomf, al qual li pretenen donar continuïtat per iniciar una bona ratxa de resultats. La primera oportunitat serà aquest dissabte al camp d’un Tancat que és 3r amb el doble de punts, 12.

De cara al cap de setmana, el Juvenil té diumenge (12.30h) un partit molt important contra el Base l’Arboç, que és 4t classificat. La diferència entre ambdós és de 4 punts, però els arbocencs tenen dos partits pendents. Els altafullencs, a més, pretenen aprofitar que el Roda de Berà descansa per apropar-se a dues unitats de lideratge. El tècnic Jonatan Pérez creu que jugar al Joan Pijuan els donarà un plus en aquest partit tan difícil.

Per la seva part, el Cadet afronta aquest dissabte (12.30h) el derbi davant el Torredembarra, en el qual té l’oportunitat d’encadenar dues victòries seguides després d’estrenar-se a Montblanc. Els d’Arnau Díaz estan a només 1 punt dels torrencs, i un triomf els permetria avançar-los en la classificació.