20 de novembre del 2023
La insistència premia l’Altafulla per vèncer l’Alcover i seguir líder (3-6)
Les abelles s’avancen tres vegades, trobant la resposta de les locals, i decanten la balança a favor seu en l’últim quart d’hora
El CE Altafulla afrontava “el partit més exigent d’aquest inici de lliga”, en paraules del seu entrenador Joserra Márquez, i així ho ha constatat en la visita d’aquest diumenge al CE Alcover en el duel corresponent a la J8 de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles s’han trobat una oposició ferma per part del quart classificat, i ha resolt el triomf per 3-6 en el tram final.

L’entrenador de l’Altafulla, Joserra Márquez, ha destacat les dificultats que s’han trobat, més enllà de veure’s les cares amb un rival directe. A la vegada, ha ressaltat les virtuts del seu equip per refer-se de les adversitats.

Les altafullenques han dut la iniciativa durant tot el partit. S’han posat tres vegades per davant amb els gols de Marina Rodríguez (2’), Joana Benito (26’) i Montse Vendrell (34’), però han vist com les locals les han empatades en totes tres ocasions de la mà d’Anna Ortega (19’) –de penal, Abril Nogués (27’) i Marina Caparo (54’), ja en el segon temps.

L’Altafulla, però, es troba en un moment en què la inèrcia és positiva i tot li surt bé –també perquè s’ho guanya, clar-, i finalment ha decantat la balança a favor seu gràcies a quatre minuts de màxima efectivitat. Rodríguez (65’ i 69’) i Gisela Hurtado (68’) han estat les executores. Márquez assegura que una de les claus és “el bon ambient i el grup humà que s’ha format”.

L’Altafulla suma la vuitena victòria en el mateix nombre de partits per seguir líder amb 24 punts, dos més que la Floresta. El dissabte vinent, a les 17.30h, rep l’Atlètic Mont-roig en un partit clau per arribar en plenes condicions al derbi contra la Riera.