27 de setembre del 2021
La joventut del CB Altafulla – BBG cau davant l’experiència del Torredembarra BC (72-45)
Els altafullencs es desfan en la segona part després d’un bon inici, i claudiquen davant els 25 punts de Manuel Torres
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià s’ha estrenat aquest dissabte a la competició de lliga amb una derrota en el derbi del Baix Gaià contra el Torredembarra BC per 72-45. L’experiència dels torrencs s’ha imposat a la joventut del conjunt dirigit per David Ruiz, en un partit marcat pel bon ambient que s’ha viscut a la grada amb les aficions d’ambdós equips.

El derbi ha estat competit en la primera part, sobretot en el primer quart, que ha acabat amb un 20-15. En el segon, els torrencs han augmentat l’avantatge fins als 11 punts amb el 38-27 que reflectia el marcador al descans. La diferència ha estat encara més gran en el tercer quart (21-13), i definitiva en el darrer (13-5).

El bon partit de l’altafullenc Ivan Moran ha quedat eclipsat per l’actuació de Manuel Torres, que amb 25 punts ha ratificat la condició de líder de l’equip. El tècnic de l’Altafulla, David Ruiz, ha explicat que, més enllà de la cohesió de l’equip, la diferència ha estat el ritme de joc que han imposat els locals.

El tècnic altafullenc ha tret conclusions positives del derbi. El fet de plantar cara i competir bona part del partit, i la intensitat amb la qual han jugat els joves de l’equip, fa que sigui optimista de cara al futur.

El CB Altafulla – BBG és el primer cuer de la lliga –per la diferència de punts anotats i encaixats- amb 1 punt. El pròxim diumenge s’estrenarà com a local al Pavelló d’Altafulla davant el Bàsquet l’Arboç (12.30h).