20 de febrer del 2024
La Pobla de Montornès goleja al Platense Calafell – Cunit ‘B’ i se suma a la lluita per l’ascens (6-3)
El Catllar Atlètic perd a la pista del FS Vila-seca i veu com el seu contrincant se situa a només un punt (6-2)
El CFS La Pobla de Montornès ja ha arribat a la lluita per l’ascens de categoria en el Grup 11 de Segona Catalana. Els poblencs han derrotat al Platense Calafell – Cunit ‘B’ en el duel directe entre el quart i el tercer classificat amb un resultat de 6-3 per situar-se a cinc punts de la promoció d’ascens i a sis del lideratge.

L’equip d’Antonio Gallo ha encarrilat el partit “en la millor primera part de la temporada”, segons ha reconegut el capità David Berber, amb un marcador de 5-0. Berber (1’) ha obert el marcador, i David López (7’), Jonathan Fernández (10’), Nabil Faris (14’) i Alejandro Mayral (19’) han signat els quatre següents.

En els primers 10 minuts del segon temps, els visitants ha anotat dos gols, però Berber (32’) ha sufocat la rebel·lió. Ja en el darrer minut, els del Baix Penedès, que han acabat amb un jugador menys, han marcat el seu tercer i darrer gol.

EL CATLLAR PERD L’OPORTUNITAT D’ESCAPAR-SE

El CFS El Catllar Atlètic ha perdut en l’altre duel directe de la J12 davant el segon classificat, el FS Vila-seca, amb un resultat de 6-2. Tot i avançar-se en el marcador per mitjà d’Albert Pardiñas (12’), els catllarencs han arribat al descans perdent per 2-1. I en l’inici del segon temps, han encaixat dos gols, “en dues errades nostres”, assegura el tècnic Alfredo Polo, que “han sigut claus”.

L’equip d’Alfredo Polo ha descomptat gràcies a Daniel Caballero (37’), i arriscant per buscar l’empat, ha rebut dos gols més, que han tancat el partit. D’aquesta manera, es manté líder amb 24 punts amb un sol d’avantatge respecte als vila-secans.

En la següent jornada, els verds descansen i poden perdre el lideratge. Dependran de la Pobla de Montornès, que dissabte visita al Vila-seca (16.40h) amb la possibilitat de posar-se a dos punts de la promoció d’ascens i a tres de l’ascens directe.