31 de gener del 2022
La primera a domicili per fi ha arribat (0-3)
El Nàstic supera el Betis Deportivo i agafa aire per intentar reconduir el rumb
El Nàstic de Tarragona per fi ha celebrat una victòria a domicili. Ha sigut aquest diumenge al camp del cuer, el Betis Deportivo, per un contundent 0-3. El triomf arriba quan més ho necessitava l’equip, després de situar-se a dos punts del descens amb la desfeta contra l’Andorra (0-3), i el tècnic Raúl Agné, amenaçat per una possible destitució.

Després d’una primera part sense gols, els grana han encarrilat el triomf en tres minuts. En el 64’, Javier Bonilla ha rematat de cap una pilota centrada per Robert Simón des de la banda dreta, i tres minuts més tard, Álex Quintanilla ha rematat a plaer en una segona jugada originada en un servei de falta. Ja en el temps afegit, Simón ha anotat el 0-3 amb un remat de cap, després d’aprofitar el refús del porter local en una falta executada per Bonilla.

L’entrenador del Nàstic, Raúl Agné, ha assegurat que “és una victòria merescuda i justa”, gràcies a l’encert que els ha mancat en altres partits, on han fet els mateixos mèrits. Ara el repte de l’equip és iniciar una bona dinàmica de resultats, que li permeti fugir del perill i apropar-se a la promoció d’ascens.

El pròxim rival del Nàstic és el Real Madrid Castilla, que visitarà el Nou Estadi el proper diumenge a les 12h. Es tracta del primer rival que va ser capaç de batre’l en el present curs, i el qual només té un punt d’avantatge en la classificació.