04 de desembre del 2023
La Riera acaba amb la imbatibilitat i el lideratge de l’Altafulla (2-1)
Les altafullenques fan un mal partit davant un rival que ha sigut superior, tot i el gol de Gisela Hurtado, que ha posat emoció als últims minuts
El CE Altafulla ja coneix la derrota. Han passat deu jornades fins que les abelles han ensopegat per primera vegada en el present curs de la Lliga Femení 7 TGN, i ho han fet en l’esperat derbi davant el CF La Riera amb un resultat de 2-1. La manca de concentració i intensitat, en comparació amb el conjunt local, ha decantat la balança en contra dels seus interessos, cedint el lideratge a la Floresta.

El tècnic Joserra Márquez ha reconegut que “és una derrota dura”, i que ha de servir per aprendre i seguir treballant. Igualment, ha apuntat què creu que li ha faltat a l’equip per estar a l’altura del joc que han proposat les locals.

Les groc-i-negre ha entrat bé al partit, però aquest efecte s’ha diluït ràpidament amb el matiner gol de les rierenques per mitjà de Vanessa Pova (5’), que ha superat a la seva germana Eva, la portera de l’Altafulla, amb un xut ras dirigit al primer pal. La lesió de Marina Rodríguez, màxima golejadora de l’equip, també ha limitat les seves opcions en atacat, sobretot per la manca d’un relleu natural.

Les altafullenques han buscat l’empat a través de xuts llunyans i poc efectius, mentre que la Riera s’apropava amb més perill. Finalment, ha obtingut el premi en l’últim minut de la primera part amb el segon gol del partit de Pova, que ha donat pas al temps de descans.

A la represa, el guió del partit ha sigut el mateix, i les locals han mantingut la iniciativa del joc davant un rival, que a més de la manca de confiança, ha començat a mostrar símptomes de preciptiació cada vegada que tenia la pilota. L’equip de Josevi Garcia ha tingut l’opció de sentenciar en diverses ocasions, sense encert. L’Altafulla gairebé ho penalitza amb el gol de Gisela Hurtado (72’), un golàs des de la banda dreta, que ha posat emoció als últims minuts, però malauradament, res més.

L’Altafulla cau a la segona posició, i es queda a un punt de la Floresta mentre que veu com la Riera l’empata a 27 unitats. El diumenge 17 de desembre, a les 17.30h, rebrà el FC Tàrraco ‘B’ en l’últim partit del 2023. Mentre que les rierenques visitaran, a partir de les 20h, el camp de l’Atlètic Bellvei.