22 de gener del 2024
La Riera compleix el tràmit davant el Mont-roig (0-7)
El Creixell cau davant el líder, la Floresta, en un partit en què extreu conclusions positives (0-8)
El CF La Riera ha complert els pronòstics i ha golejat l’Atlètic Mont-roig per 0-7 en el partit corresponent a la J13 de la Lliga Femení 7 TGN, la primera en què defensava la segona posició. Les del Baix Gaià han encarrilat el triomf en els primers 10 minuts amb els gols de Vanessa Pova (7’ i 9’) i Blanca Maria Roig (10’).

En la recta final del primer temps, la salomonenca Alba Mesas (38’) ha fet el quart, i en l’inici del segon temps, Laura Benito (49’) ha ampliat la renda. Ja en el tram final, Marie Van Puymbroeck (71’ i 78’) ha anotat una dobleta per completar la golejada.

La Riera, doncs, continua segona amb 36 punts, a un de la Floresta. El diumenge vinent, a les 16h, visita al FC Tàrraco ‘C’ en l’última jornada de la primera volta i amb la missió d’aprofitar el duel directe entre el líder i l’Altafulla.

EL CREIXELL CAU DAVANT EL LÍDER

La UE Creixell ha cedit davant el líder de la categoria, la Floresta, per un resultat de 0-8. El partit era previsiblement difícil, i així ha sigut, tot i que el tècnic Enric Carrera extreu conclusions positives perquè les jugadores han sortit sense complexos i decidides a competir. Al final, però, “s’ha imposat la qualitat del rival”, ha sentenciat.

El diumenge, a les 17, les creixellenques visitaran al CF Icomar en un duel directe de la zona baixa.