02 de maig del 2022
La Riera confirma la recuperació amb la remuntada davant el Llorenç (2-1)
La Torre suma la 14a victòria seguida a costa del Constantí (3-0) i es manté a 6 punts de l’Arboç, que s’imposa en el derbi contra el Sant Jaume
El CF La Riera ha fet un pas de gegant per garantir la permanència a Tercera Catalana amb la victòria d’aquest diumenge contra el CF Llorenç per 2-1. Els rierencs han hagut de remuntar el gol inicial dels visitants en la primera part, obra de Bilal El Ghzaoui, gràcies a l’encert de Tommy Anguita i Pau Ferré en el 60’ i el 70’, respectivament.

L’entrenador de la Riera, Nil González, ha destacat el bon partit de l’equip i que el resultat “fa justícia” als mèrits que ha fet durant els 90 minuts, malgrat encaixar el 0-1 en “una de les primeres arribades” dels visitants. Igualment, ha enviat molts ànims a dos dels seus futbolistes, Gerard Tula i Jordi Cases, i també al visitant Javier Ramírez, que van marxar lesionats.

La Riera segueix 14a, però empata a 24 punts amb el Constantí i se situa a dos del Calafell i a quatre del Llorenç. Tot, a expenses de jugar la mitja hora que queda del partit contra el Pla amb un favorable 1-4. El dissabte vinent, això sí, visiten la UD San Salvador (17.30h).

Per la seva part, la UD Torredembarra ha complert els deures i ha superat al CE Constantí per 3-0. El gol d’Arnau Boronat en el 42’ li ha permès afrontar amb tranquil·litat el segon temps en el qual Guillermo Montserrat ha assegurat la victòria amb una dobleta.

L’artiller de la Torre, que ha arribat als 28 gols, ha assegurat que el resultat “és més curt” del que hauria d’haver estat pels mèrits d’uns i altres durant els 90 minuts.

L’equip de Jordi Araus segueix 2n amb 70 punts, a 6 d’un Arboç que també va vèncer en el derbi contra el Sant Jaume (2-1). Precisament, els dels Domenys rebran als del Baix Gaià el dissabte vinent (17h) en un dels partits més complicats que els hi resten per acabar la lliga.