20 de novembre del 2023
La Riera goleja la Selva del Camp i assalta la quarta plaça (10-1)
El Creixell continua progressant, però cau davant el Mont-roig (7-1)
El CF La Riera ha golejat el FC La Selva del Camp per 10-1 en el duel corresponent a la J8 de la Lliga Femení 7 TGN, complint els pronòstics, i ha sumat la cinquena victòria seguida per aprofitar l’ensopegada de l’Alcover i assaltar la quarta plaça.

Vanessa Pova (2’, 5’ i 6’) ha estat una de les protagonistes del partit amb els tres gols que ha anotat en els primers sis minuts. El tècnic, Jose Vicente Garcia, ha assegurat que aquest encert ha estat fonamental, i que també era un dels reptes que s'havien marcat després d'uns darrers partits en què els rivals els havien generat problemes.

La salomonenca Alba Mesas (20’), que ha estat l’altra jugadora destacada, ha fet el quart i Laura Benito (29’) el cinquè. Després del descans, Pova (49’) ha arrodonit la seva actuació i Sheila Campaña (55’) ha ampliat la renda. I després del primer i únic gol de les visitants, Mesas (62’, 67 i 74’) ha completat la golejada, signant també el seu pòquer particular.

La Riera és quarta amb 18 punts, i ja pensa en el derbi del diumenge vinent al camp del Creixell (18h).

EL CREIXELL CAU GOLEJAT A MONT-ROIG

Precisament, la UE Creixell ha cedit en la visita d’aquest diumenge a l’Atlètic Mont-roig amb un resultat de 7-1. Després d’arribar al descans amb un 2-0, les del Baix Gaià han descomptat per mitjà de Sílvia Porteros (42’) en l’inici del segon temps. El fet d’encaixar el tercer gol tres minuts després els ha pesat molt, mentre que el quart i el cinquè han arribat pràcticament seguits.

L’equip d’Enric Carrera continua últim amb 0 punts, i ara té el difícil repte de rebre la Riera en un derbi en què les seves contrincants parteixen amb l’etiqueta de favorites.