31 de maig del 2021
La Riera i el Torredembarra celebren el derbi de Tercera amb una festa de gols (3-3)
Els torrencs capgiren un 2-0 en la segona part, però José Carlos Mota frustra el triomf visitant en el temps de descompte
El CF La Riera i la UD Torredembarra han protagonitzat aquest diumenge tot el que es podia esperar d’un derbi del Baix Gaià, un derbi amb un marcador ampli, una remuntada i un gol en el temps afegit. El resultat ha estat de 3-3, i qualsevol dels dos equips ha pogut guanyar.

Els rierencs han penalitzat els dubtes ja habituals de la Torre en la primera part, i aprofitant la bona dinàmica de les últimes jornades, han arribat al descans amb un còmode 2-0 gràcies als gols d’Albert Sendrós i Marco Garcia Castrillon en el minut 5 i 31, respectivament.

La Torre ha canviat el dibuix en el descans, i ha sortit en el segon temps amb una defensa de tres, que ha desconcertat als locals. L’alternativa ha tingut efecte, i Guillermo Montserrat ho ha confirmat amb el 2-1 en el 59’. Poc després, Pol Arauz ha capgirat el resultat amb una dobleta. I quan els torrencs estaven a punt de consumar la victòria, José Carlos Mota ha fet el 3-3 definitiu en un lliure directe.

El tècnic de la Torre, Jordi Araus, ha lamentat la posada en escena de l’equip, i haver encaixat el darrer gol “en una falta innecessària”, en un moment en el qual ja jugaven amb deu jugadors per la lesió de Pol Arauz.

El seu homòleg en la banqueta local, Txetxu Ferreros, creu que el partit se’ls “ha escapat al perdonar tant en la primera part”, i reconeix que en la segona la Torre “ha estat superior”. Com a mínim, però, “hem pogut obtenir un punt”, ha sentenciat.

L’empat deixa a la Riera 5a amb 23 punts, i a la Torre 12a amb 10, a tres punts de les places de descens. En la pròxima jornada, els rierencs descansen mentre que els seus veïns juguen a casa contra un dels candidats a l’ascens, el Segur.