26 d'abril del 2021
La Riera remunta a l’Alcover i torna a guanyar fora de casa (2-3)
El Torredembarra suma un punt al camp del Torreforta, on ha merescut més, i ja pensa en el partit de dijous contra el Llorenç
El CF La Riera ha remuntat i ha patit per guanyar al camp de l’Alcover i encadenar dues victòries seguides a domicili. El triomf el manté a 5 punts de la segona i la tercera plaça que ocupen el Segur i l’Atlètic Valls –té dos partits menys-. El tècnic, Txetxu Ferreros, que ha estat expulsat en el temps afegit igual que el jugador Albert Sendrós, ha reconegut que “el resultat és curt” per l’actuació que han realitzat els futbolistes.

L’Alcover s’ha avançat en el minut 4 amb el gol de Ferran Roca, mentre que Robert Infantes ha fet l’empat en el 16’. Un quart d’hora després, Henry Landazuri ha capgirat el marcador, ampliat per Albert Sendrós ja en el 76’. Adrián Casares, de penal, ha posat emoció en els últims minuts amb el 3-2.

Per la seva part, el Torredembarra ha sumat un punt molt valuós al camp del Torreforta. Un punt, però, que és insuficient per la predisposició i el joc que ha fet, com ha reconegut el tècnic Jordi Araus en declaracions a Altafulla Ràdio. Igualment, ha lamentat encaixar l’empat en una nova errada defensiva, quan només feia sis minuts que Guillermo Montserrat havia fet el 0-1 en el 50’.

El Torredembarra encadena tres jornades sense perdre, i se situa 13è amb 8 punts, a un del Vendrell i el Llorenç, al qual rep el dijous en el partit pendent que tenen. Tres dies després tornarà a jugar a casa contra un rival directe com el Pla de Santa María, mentre que la Riera tindrà una oportunitat per sumar dues victòries seguides per primera vegada davant un altre rival directe dels torrencs, l’Athletic Segur.