05 de febrer del 2024
La Riera resol el tràmit davant un rocós Tàrraco ‘B’ en dos minuts (2-0)
El Creixell remunta a l’Espluga de Francolí, treien profit de l’expulsió d’una visitant (4-3)
El CF La Riera acaba la primera volta de la Lliga Femení 7 TGN consolidant-se en la segona posició gràcies a la victòria davant el FC Tàrraco ‘B’ per 2-0. Els gols de Lorena Giménez (15’), l’ex jugadora de l’Altafulla que ha debutat amb el conjunt rierenc, i de Vanessa Pova (17’), han resol el partit en dos minuts.

A partir d’aquí, gestió del resultat, amb ocasions per haver ampliat l’avantatge, com ha explicat l’entrenador Josevi Garcia, qui ha destacat el bon treball defensiu del seu oponent.

Les rierenques són segones amb 42 punts, i es mantenen a un del líder, la Floresta. El diumenge 18 de febrer tindrà un duel d’alt voltatge amb el CE Constantí (19h), al qual van vèncer en la jornada inaugural i que rebran a casa.

EL CREIXELL REMUNTA I CONFIRMA EL SEU BON MOMENT

La UE Creixell ha ratificat el bon moment de forma que travessa amb la victòria davant la UE L’Espluga de Francolí, un rival millor classificat, per 4-3. Triomf de mèrit, realment, per la remuntada que han protagonitzat les creixellenques, que han arribat al descans perdent per 0-2.

A l’inici del segon temps, Andrea Valverde (53’) ha retallat distàncies, si bé les visitants han tornat a colpejar per fer l’1-3. Només tres minuts després, però, ha tingut lloc la jugada decisiva. Vermella directa a l’espluguina Laia Milla per evitar un gol amb la mà, i penal transformat per Vanessa Serrano (61’).

El tècnic Enric Carrera ha assegurat que “és una victòria merescuda” en “un dels millors partits que hem fet fins ara”. Reconeix que han sabut aprofitar la superioritat numèrica per capgirar el marcador amb els gols de Lucia Rodríguez (64’) i Sulma Cano (64’).

El Creixell puja a la catorzena plaça amb 10 punts. El dissabte 17 de febrer rebrà el Vallmoll (18.30h), un rival a l’alça i que suma cinc triomfs seguits.