02 de novembre del 2020
La tennista Anna Ortiz cau en els vuitens de final de la prova del Circuit Marca celebrada al València Tennis Center
L’altafullenca pretén disputar la darrera prova de la competició a Jerez, però la situació sanitària podria impedir-ho
La tenista Anna Ortiz ha caigut en els vuitens de final de la penúltima prova del ‘Circuito Marca Jóvenes Promesas’, que s’ha disputat al València Tennis Center entre el 26 d’octubre i l’1 de novembre.

L’altafullenca havia debutat amb victòria en els setzens de final contra Blanca Pico imposant-se per 7-6 i 6-2. La duresa del primer set, que es va endur en el sisè joc, era un anticipi del que li esperava en la següent eliminatòria contra Daniela Lozano.

La tennista valenciana s’imposaria en el primet set per 7-5, mentre que Anna Ortiz s’emportaria el segon per 6-7 després de realitzar un gran esforç com en el primer partit. Malauradament, l’altafullenca va cedir en el set de desempat i va caure per 6-3 acomiadant-se del torneig abans d’hora.

Ortiz té l’objectiu de disputar l’última prova del circuit, que se celebrarà al Club Nazaré de Jerez entre el 16 i el 21 de novembre. El principal obstacle que pot impedir la seva participació és la crisi sanitària del coronavirus, en funció de com estigui la situació els dies previs a l’inici del torneig. Igualment, en cas de poder participar, l’altafullenca arribarà sota mínims perquè les instal·lacions del Club Tennis Tarragona estan tancades i no pot entrenar-se.