24 d'agost del 2021
La tennista Anna Ortiz es proclama campiona d’Espanya Junior de Dobles
L’altafullenca i la tambçe tennista del CT Tarragona, Martina Genís, obtenen el doblet després de guanyar fa dos mesos en la categoria Cadet
La tennista Anna Ortiz s’ha proclamat campiona d’Espanya Junior de Dobles, juntament amb la també tarragonina Martina Genís, en vèncer aquest dissabte a Nataly Miroslavova i Isabella Righi en la gran final del torneig, que s’ha disputat al Club Tennis Girona.

L’altafullenca i la seva companya han hagut de remuntar el 3-6 del primer set, amb un 6-3 en el segon i un 10-4 en el supertiebreack del desempat. Sens dubte, una victòria de prestigi i gran mèrit, tenint en compte que ambdues encara pertanyen a la categoria Cadet, i que s’han hagut d’enfrontar a rivals d’un o dos anys més que elles.

De fet, Ortiz i Genís han obtingut el doblet en la modalitat de Dobles, ja que el passat mes de juny van aconseguir el títol en el Campionat d’Espanya Cadet, que va tenir lloc al Club Internacional de Tennis de Majadahonda. Llavors van derrotar a la canària Elena Lobo i a la madrilenya Mara Marty per 6-1, 4-6 i 10-7.

Malauradament, a Ortiz no li van anar les coses tan bé en la modalitat individual. La tennista d’Altafulla va caure en els setzens de final contra L. Martínez per 6-2 i 6-1.