07 de març del 2022
La Torre guanya amb patiment a l’Alcover i manté el pols amb l’infal·lible Arboç (0-2)
La Riera cau golejada a casa davant l’Atlètic Valls en un partit, que es decideix cinc minuts abans del descans (0-5)
El Grup 3 de Tercera Catalana continua igual una setmana més. Com a mínim pel que fa a la lluita pel títol i per la permanència. En el primer cas, la UD Torredembarra ha sumat la setena victòria seguida després d’assaltar amb patiment el feu del CE Alcover per 0-2. Així, continua a 6 punts d’un Arboç, que ha guanyat al Pla de Santa Maria (1-4).

La Torre ha hagut d’esperar a l’últim quart d’hora per decantar la balança a favor seu amb la diana de Nahuel Ramallo. En els darrers minuts, el capità Gerard Marsal ha fet el gol de la tranquil·litat.

El davanter de la Torre, Guillermo Montserrat, ha reconegut les dificultats que han tingut en la primera part, on el rival ha sigut millor. Els canvis i l’actitud de la segona part, els han permès canviar la situació i assolir la victòria.

Per la seva part, el CF La Riera ha patit una dura derrota davant l’Atlètic Valls per 0-5. Encara amb diverses baixes, els rierencs han vist com els de la capital de l’Alt Camp s’han avançat amb un penal transformat per Iker Romera en el 32’. El duel, però, s’ha decidit cinc minuts abans del descans amb els gols de Christian Ibarra i Christian Ubal.

Després del descans, Romera ha repetit per fer el quart. I ja en la recta final, Ibarra també ha signat una dobleta per tancar la golejada.

La Riera és 12a amb 21 punts, i veu com el Valls s’apropa amb 18. Els tres rivals que té per davant també han perdut. Per tant, segueix a prop de la 9a posició, que defensa el Llorenç.
En la pròxima jornada, el Torredembarra rebrà dissabte al Pla de Santa Maria (16.30h), mentre que la Riera visitarà diumenge al Segur de Calafell (17h).