27 de setembre del 2021
La Torre posa l’encert en el derbi davant la Riera (4-0)
L’eficàcia de l’equip de Jordi Araus decideix un partit més igualat del que indica el marcador, i el situa segon en la classificació
El primer derbi oficial del Baix Gaià de la temporada 2021-22 se l’ha adjudicat el Torredembarra després de vèncer aquest dissabte a la Riera per 4-0. Un marcador “que no reflecteix el que ha passat sobre el terreny de joc”, com han coincidit tant el tècnic local, Jordi Araus, com l’entrenador visitant, Nil González.

La Torre s’ha avançat en el minut 9 amb un gol d’Adrián Frutos. L’1-0 no li ha servit per jugar còmode i tranquil, com ha reconegut Araus. La Riera s’ha refet del cop matiner, i ha tingut dues ocasions molt clares per a fer l’empat. Fins als últims 20 minuts, ambdós equips ha tingut oportunitats de gol, que han finalitzat sense encert.

L’artiller Guillermo Montserrat sí que ha estat precís per fer el 2-0 en el 73’. Llavors, el tècnic de la Riera, Nil González, ha tret un defensa per posar un atacant, i els torrencs ho han aprofitat per completar el marcador amb el segon gol de Montserrat i la diana de Xavier Fernández.

L’entrenador del Torredembarra, Jordi Araus, s’ha mostrat satisfet per encadenar dues victòries en l’inici de la temporada, al contrari del que va succeir el curs passat. Igualment, ha lamentat que a l’equip li hagi costat dominar el partit després del primer gol, i hagi concedit ocasions per errors propis.

Per la seva part, el tècnic de la Riera, Nil González, ha reconegut la manca de concentració de l’equip en l’inici de partit, i ha assegurat que han merescut marxar amb un millor resultat.

El Torredembarra és 2n amb 6 punts, els mateixos que el Segur i el San Salvador, que són primer i tercer, respectivament. Per contra, la Riera es troba en la 14a posició sense cap punt en el caseller. En la propera jornada, la Torre visitarà dissabte al Base Pallaresos (18h) i la Riera rebrà diumenge al Cunit (12h).