31 de gener del 2022
La Torre remunta al Segur i recupera la 2a plaça (2-1)
La Riera cau golejada a Sant Jaume i posa punt final a la ratxa de 9 partits sense perdre (5-1)
La UD Torredembarra s’ha imposat per 2-1 a la UE Segur en el duel directe de la zona alta del Grup 3 de Tercera Catalana, i ascendeix a la 2a posició després de la derrota del CE Vendrell al camp del CF L’Arboç (4-2). Els torrencs han capgirat el gol inicial d’Adrià Vargas amb les dianes de Guillermo Montserrat, al final del primer temps, i de Gerard Marsal amb un lliure directe en el 70’.

L’entrenador de la Torre, Jordi Araus, ha destacat la bona reacció de l’equip per refer-se del gol encaixat en els primers minuts. També ha dit que l’expulsió del calafellenc Alexis Paredes els ha facilitat la remuntada en el segon temps. Una expulsió que no ha estat l’única, perquè el Segur ha acabat amb 9 jugadors després que David Llanguas veiés la segona targeta groga en el 86’.

En el final del primer temps, el torrenc Xavier Fernández va topar amb el cap amb el porter visitant, i va perdre el coneixement durant uns minuts. Afortunadament, es recupera favorablement, i tot ha quedat en un ensurt, com ha explicat Araus.

Per la seva part, el CF La Riera ha vist frenada la ratxa de 9 partits sense perdre després de caure golejada al camp de la JE Sant Jaume per 5-1. Els locals s’han posat per davant ben aviat amb un gol de Pol Muriana, que ràpidament ha igualat Gerard Cañellas. Malauradament, dos gols d’Imad Derraz abans del descans han encarrilat el partit, mentre que Arnau Alsina, també amb una dobleta, ha esvaït les esperances dels del Baix Gaià.

El tècnic de la Riera, Nil González, ha reconegut que “el Sant Jaume ha sigut molt superior a nosaltres”, i ha explicat on creu que ha fallat l’equip.

El catllarenc també ha fet referència a l’àrbitre. “Sense que serveixi d’excusa”, i després de reconèixer que van perdre per mèrits propis, ha dit que “tres dels gols eren en fora de joc”, i que l’expulsió del porter Roger Catalán “ha sigut il·legal”. Per això, i algun argument més, demana “que es revisi el nivell dels àrbitres”.

Els rierencs acaben la primera volta en la 12a posició amb 18 punts. El pròxim dissabte visiten el líder, l’Arboç (18h), mentre que la Torre rep al 2n classificat, el Vendrell (16.30h).