20 de novembre del 2023
La Torre s’imposa a la Riera en un final totalment boig (1-2)
El Roda frena la reacció del Montblanc i assoleix una victòria a domicili molt valuosa per seguir líder (0-2)
La UD Torredembarra s’ha imposat al CF La Riera en el penúltim cara a cara entre equips del Baix Gaià que ens quedava per veure en la primera volta del Grup 17 de Tercera Catalana. Els torrencs han vençut per 1-2 amb un gol de Jordi Velardiez (98’) en la darrera jugada del partit, un minut després que Arnau Díaz fes l’empat per als locals.

L’altafullenc igualava amb una rematada des de dins de l’àrea, el gol que Òscar Díaz (33’) havia anotat en la primera part en la mateixa porteria per avançar els blanc-i-blaus. Ja en la segona, aquests s’han quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Carlos Martínez en el 66’.

L’entrenador de la Riera, Iván Descarrega, ha assegurat que “hem fet mèrits per merèixer alguna cosa més”, i que “el més just era l’empat”. Igualment, ha elogiat l’esforç dels seus jugadors i de l’afició.

El seu homòleg a la banqueta, Jordi Araus, reconeix “que per nosaltres és una victòria importantíssima, i per la Riera és una derrota cruel”. Quant al joc, ha dit que el 0-1 al descans era just, i reconeix que en el segon temps “hem entrat més freds”, i que l’expulsió ha permès als locals fer un pas endavant. En el seu cas, també ha agraït el suport de l’afició.

El partit ha respost a allò que es podia esperar, molta brega i intensitat ben entesa, tant dins com fora del terreny de joc, on les dues aficions també han jugat el seu paper per animar els seus respectius equips. Bon ambient, en definitiva, que fa lluir el futbol de casa nostra.

EL RODA FRENA LA REACCIÓ DEL MONTBLANC

L’Atlètic Roda de Berà ha assaltat aquest dissabte el camp del CF Montblanc amb un resultat de 0-2 gràcies als gols de Francisco José Marín (28’) i d’Arnau Moya (32’). Efectivament, els rodencs han tingut prou amb quatre minuts per encarrilar el partit, i en els 60 minuts restants han estat capaços de defensar la renda per assegurar el triomf.

El tècnic Albert Sentís ha assegurat que “hem guanyat amb solvència, ben sòlids en defensa i generant moltes ocasions”. Com a aspectes a millorar, saber controlar millor les segones parts.

El Roda continua líder, empatat a 24 punts amb la Torre, amb tres d’avantatge respecte al tercer, el Vallmoll. El dissabte vinent, a les 18h, visita al CE Vendrell en un duel d’alt voltatge en què tindrà l’oportunitat de donar un cop sobre la taula i deixar els del Baix Penedès endarrerits en la lluita pel títol i l’ascens.