07 de març del 2022
Les baixes condemnen al CEVOL Torredembarra en la visita al Xàtiva (3-0)
Els torrencs es queden a 2 punts de la 5a plaça, que defensen els valencians, i que confien a recuperar en les tres últimes jornades
El CEVOL Torredembarra ha sucumbit aquest dissabte en la visita a la pista del Xàtiva VB. Les vuit baixes amb les quals ha viatjat a terres valencianes han pesat en excés, i els locals ho han aprofitat per imposar-se amb un contundent 3-0, amb el qual li arravaten la 5a plaça als del Baix Gaià.

El primer set ha estat força igualat, i s’ha decantat a favor dels locals per un ajustat 25-23. En el segon, però, les forces han començat a minvar en el bàndol torrenc, que s’ha vist superat novament per un resultat més ampli de 25-16. Amb el partit costa amunt, han fet un esforç per forçar el quart set, que ha estat insuficient per evitar el 25-21 definitiu.

L’entrenador de la Torre, Iñaki Bescós, fa una lectura positiva del partit, malgrat la derrota. Reconeix que les baixes els han pesat, tot i que han competit bé en diferents fases del partit.

Ara, el CEVOL Torredembarra afronta les tres últimes jornades davant els tres equips que tanquen la classificació. El primer rival serà el CV Roquetes, que visitarà el pròxim diumenge el Pavelló Sant Jordi (12.30h) per disputar l’últim derbi de la demarcació de Tarragona.