17 de gener del 2022
Les baixes penalitzen el CB Altafulla – BBG davant el CB Calafell (35-74)
El Torredembarra BC ja coneix la derrota, i per partida doble, en un cap de setmana de màxima exigència amb dos compromisos
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha caigut amb estrèpit davant el CB Calafell en el primer partit del 2022. Els altafullencs, mancats d’efectius, han estat incapaços de repetir la bona actuació en el partit de la primera volta, i han cedit per 35-74.

La manca d’encert, i l’alt ritme d’anotació dels visitants, han condemnat les opcions de l’Altafulla en la primera part. El primer quart s’ha resolt amb un marcador de 6-18, i el segon ha seguit el mateix camí amb un parcial de 4-15. Els locals han millorat després del descans amb el 14-18 del tercer quart, que ha quedat en res amb l’11-23 del darrer període.

Els 12 punts de Mateu Opiso han resultat infructuosos davant els 19 anotats pel calafellenc Mauro Calvo, i la bona actuació de Carlos Harster i Jesús Solé amb 15 i 14 punts, respectivament. La derrota manté l’Altafulla 8è i avant-penúltim amb 14 punts.
Per la seva part, el Torredembarra BC ja coneix la derrota, i per partida doble. Els torrencs han disputat aquest cap de setmana dos partits, i el desgast que això comporta, afegit a la baixa de Manuel Torres, els ha penalitzat.

El dissabte van caure a la pista del CB-Vilaseca per 74-50, mentre que aquest diumenge ho han fet a la pista del Bàsquet Teresianes per 80-60 en el partit corresponent a la 2a jornada, ajornat en el seu dia. En ambdós compromisos, la gran actuació de Fernando Martín amb 18 i 20 punts, respectivament, ha estat insuficient.

La Torre ha perdut la 2a plaça en benefici del Vila-seca, i ha acabat la jornada en la 3a posició amb 20 punts. Dit això, encara li resta un partit per recuperar. De moment, els torrencs pensen en el següent compromís contra el Reus Deportiu, que tindrà lloc el pròxim dissabte a les 19.30h.