20 de desembre del 2021
Mohamed Bouacha lidera el Roda de Berà en la golejada al Montblanc (2-6)
L’atacant resol el partit en la segona part per alçar l’equip a la segona posició a dos punts del líder
L’Atlètic Roda de Berà ha golejat aquest dissabte el CF Montblanc en una actuació rodona, que els consolida en la 2a posició i els apropa a dos punts del lideratge gràcies a l’empat entre el Cambrils Unió i el Reddis. Els rodencs s’han imposat per 2-6 amb un Mohamed Bouacha estel·lar.

L’autor d’una tripleta ha avançat els del Baix Gaià abans del primer quart d’hora de joc, tot i que els locals han igualat per mitjà de Joan Soriano en el 18’. Carlos Martínez ha fet l’1-2 en l’equador del primer temps, i Javier Fañanás ha augmentat la renda en l’inici del segon acte.

El montblanquí Josep Foguet ha escurçat la diferència cinc minuts després, però els rodencs s’han mantingut ferms i han acabat golejant. Bouacha en dues ocasions, i Rubén Pérez amb un magistral lliure directe, han arrodonit el triomf a la capital de la Conca de Barberà.

L’entrenador del Roda, Kiki Torres, s’ha mostrat satisfet per l’actuació de l’equip, i de la superioritat de la segona part. L’objectiu quan es reprengui la lliga és clar, mantenir-se en el podi i jugar la promoció d’ascens.

En la tornada de les festes, el Roda de Berà rebrà el Riudoms el dissabte 8 de gener, a les 17h.