21 de març del 2021
Mohamed Boulahya dona la victòria al Creixell davant el filial del Segur (5-4)
El creixellenc ha anotat una tripleta amb un gol quasi des del centre del camp i un lliure directe decisiu a tres minuts del final
La UE Creixell s’ha endut un dels partits més bojos del cap de setmana al futbol tarragoní davant el Segur ‘B’ que ha estat a punt d’esgavellar la festa de Mohamed Boulahya igualant un 3-1. El creixellenc ha tornat a aparèixer en els últims minuts per anotar un gol de falta decisiu, que ha donat la primera victòria del curs al seu equip.

De fet, Boulayha ha capgirat el gol inicial dels visitants entre el 25’ i el 31’, primer aprofitant un refús dins de l’àrea petita, i després amb un xut quasi des del centre del camp. Ja en la segona part, Francisco Solano ha ampliat l’avantatge amb un remat de cap.

El Creixell s’ha relaxat i el filial del Segur ho ha aprofitat per empatar amb dues accions molt similars on ha buscat l’esquena de la defensa local. En el 74’, el resultat era de 3-3 i la sensació era que el següent gol el podien marcar els del Baix Penedès.

En un contraatac, els creixellencs han forçat una falta a la frontal de l’àrea, i Boulahya ha assumit la responsabilitat de servir-la i transformar-la en el 4-3. Era el 87’ i havien de marcar un gol més per assegurar el triomf, i aquest l’ha fet Carlos Cuerda en el 89’. Tot i això, encara hi ha hagut temps perquè els visitants marquessin el 5-4 definitiu en una acció a pilota aturada.

El tècnic del Creixell, José Miguel Reyes, que debutava com a màxim responsable de la banqueta, s’ha mostrat molt content de l’actuació dels seus jugadors, sobretot després d’aixecar-se del 3-3. Igualment, ha lamentat els problemes físics que han patit dos futbolistes.

Encara amb alguns partits per jugar, i altres pendents de la primera jornada, el Creixell se situa líder del Grup 24 de Quarta Catalana amb 4 punts de 6 possibles. Per contra, el filial del Catllar és el fanalet vermell amb 0 punts després de caure golejat contra el Perafort per 2 gols a 6 en un partit on l’encert i l’experiència dels visitants han estat decisius.