27 de febrer del 2024
Pas enrere del CFS La Pobla de Montornès en la lluita per l’ascens amb la derrota davant el FS Vila-seca (6-3)
Els poblencs es queden a sis punts de la promoció d’ascens en què es troba el Catllar Atlètic tot just abans del derbi d’aquest dissabte
El CFS La Pobla de Montornès ha perdut aquest dissabte a la pista del nou líder del Grup 11 de Segona Catalana, el FS Vila-seca, amb un resultat de 6-3, que suposa un pas enrere en el seu objectiu de lluitar per l’ascens de categoria a Primera.

I això que els poblencs han començat amb un 0-2 de partida gràcies a Aitor Blázquez (2’) i Jonathan Fernández (5’). Els locals han respost ràpidament, i en el minut 17 ja guanyaven per 3-2, però Adrià Fondevila (19’) ha restaurat les taules abans del descans.

Ja en el segon temps, els primers 10 minuts han sigut força igualats, sense que cap dels dos equips pogués veure porteria. Malauradament, han sigut els vila-secans els que han desfet l’empat amb dos gols entre el 33’ i el 34’, mentre que en el 37’ han sentenciat el partit.

El jugador i capità de la Pobla, David Berber, ha reconegut que “hem anat a remolc del rival durant gairebé tot el partit”, i ha lamentat la manca d’encert quan el resultat era d’empat a tres.

La derrota manté a la Pobla com a quarta classificada amb 18 punts, a sis de la plaça de promoció d’ascens que ocupa ara el Catllar Atlètic, que va descansar, i a vuit del lideratge que defensa el Vila-seca. I compte, perquè aquest dissabte hi ha derbi entre els dos representants del Baix Gaià, a partir de les 19h, al Pavelló Municipal de la Pobla de Montornès.