18 de desembre del 2023
Roda de Berà i Torredembarra ensopeguen i la lluita per l’ascens es torna a ajustar
Els rodencs empaten davant l’Atlètic Valls i els torrencs cauen contra el Vendrell. La Riera perd als Pallaresos i continua en descens
La J13 del Grup 17 de Tercera Catalana ha sigut una de les més negatives per als interessos dels quatre representants del Baix Gaià, ja que cap ha aconseguit els 3 punts. L’únic que ha puntuat ha estat el Roda de Berà en la visita a l’Atlètic Valls en què ha empatat amb un resultat d’1-1, que el manté líder, però que fa que l’EF Sant Pere i Sant Pau i el Vallmoll tornin a apropar-se perillosament.

L’equip d’Albert Sentís ha arribat al descans per darrere en el marcador després que Soufiane El Yaakoubi (44’) fes l’1-0. Només començar el segon acte, Sergio Galera (50’) ha restaurat les taules, i a partir d’aquí cap dels dos equips ha estat capaç de tornar a veure porteria.

LA TORRE CAU DAVANT UN VENDRELL QUE REVIFA

La UD Torredembarra ha deixat escapar una oportunitat d’or per assaltar el lideratge. Cal dir que no ho tenia senzill, ja que havia de visitar a un CE Vendrell, que tot i la mala ratxa de resultats que travessava, seguia tenint, i té de fet, un bon equip per competir contra qualsevol. Així ho ha constatat Annas Mouaddine (54’), l’autor de l’únic gol del partit, i que ha condemnat els torrencs.

El tècnic Jordi Araus ha reconegut que “l’equip no ha sortit amb la intensitat que requereix un equip que vol aspirar al campionat durant els primers 20-25 minuts”. Després, ja havent reaccionat i amb el domini del joc, la manca d’encert, i la bona actuació del porter local, els ha penalitzat.

LA RIERA SEGUEIX SENSE AIXECAR CAP

El CF La Riera ha perdut en la visita d’aquest dissabte al Base Pallaresos amb un resultat de 2-1, que allarga a sis el nombre de jornades seguides sense guanyar. Arnau Torres ha sigut el seu botxí amb els dos gols del conjunt local. El primer l’ha marcat en el 26’, si bé Sergi Tenorio ha respost quan faltaven cinc minuts per al descans. I el segon, l’ha anotat només sortir dels vestidors (47’), un cop que ha deixat estabornit els rierencs.

La Riera tanca l’any com a cuer amb 6 punts, quedant-se a tres del Montblanc. El diumenge 14 de gener rebrà el CF Cunit en la represa de la competició després de les festes de Nadal. El dia anterior, la Torre i el Roda rebran l’Atlètic Valls i l’Alcover.