20 de desembre del 2021
Un competitiu CB Altafulla cau a la pista del Bàsquet l’Arboç (62-48)
Els altafullencs arriben amb opcions a l’últim quart, on els locals s’imposen amb més encert a cistella
El CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià ha clos l’any amb una derrota a la pista del Bàsquet l’Arboç per 62-48. Els altafullencs han competit bé durant els 40 minuts, però els ha mancat encert en els minuts decisius de l’últim quart.

L’equip de David Ruiz ha començat bé, imposant-se en el primer període per 9-11. En el segon han perdut de sis punts, arribant al descans amb un 27-23. El tercer set ha tornat a ser més igualat, amb els locals mantenint l’avantatge gràcies al parcial de 17-15, que han assegurat en el darrer quart amb el 18-10 definitiu.

Igual que en el partit d’anada a Altafulla, els del Baix Gaià han patit el ritme d’anotació de Guifré Sastre, màxim anotador amb 20 punts. En aquest apartat, el torrenc Iker Martín ha estat el millor jugador dels visitants amb 19 punts. Cap dels seus companys ha superat la barrera dels 10 punts, i això ha acabat pesant.

El CB Altafulla acaba la jornada mantenint la 9a posició amb 13 punts. El diumenge 16 de gener reprendrà la lliga després de les festes de Nadal, i ho farà a casa davant el CB Calafell ‘A’ (12.30h).

Per la seva part, el Torredembarra BC marxa de vacances mantenint la línia d’imbatibilitat després de superar el Bàsquet Teresianes per 69-61. Els torrencs han hagut de patir més del que estava previst, i al final s’han adjudicat el triomf per seguir segons a un punt del líder. Fernando Martín i Manuel Torres han tornat a ser diferencials amb 23 i 19 punts.

El dissabte 15 de gener, els torrencs visitaran al CB Vila-seca ‘Groc’ (20h).