17 de desembre del 2021
Visita exigent del CE Altafulla a la Canonja en l’últim partit de l’any
Els groc-i-negre, que persegueixen la victòria des de fa set jornades, visiten a un rival a l’alça i que aspira a la promoció d’ascens
El CE Altafulla disputa aquest diumenge al camp del CF Canonja (12h) l’últim partit del 2021, i ho fa amb l’objectiu que persegueix en les darreres jornades, la victòria. Els groc-i-negre encadenen set jornades sense guanyar amb tres empats i quatre derrotes, i visiten a un dels equips en millor forma del campionat.

L’equip de Raúl Tudela ha fet una millora evident en els darrers partits, sobretot en l’últim a casa contra el Riudoms (0-1). La manca de punteria de cara al gol és el gran condicionant per a un equip que genera ocasions, però és incapaç de concretar-les. I aquesta és la gran diferència respecte als equips de la zona alta de la taula, com la Canonja.

Els canongins són 4ts classificats amb 24 punts, i estan a un del Roda de Berà, que ocupa l’última plaça que permet jugar la promoció d’ascens. L’equip dirigit per Ángel Carneros ha sumat 16 dels últims 18 punts en joc, i compta amb un global de 30 gols anotats. Daniel Maireles i Raúl García abanderen l’atac amb 8 i 6 gols, respectivament.