15 de gener del 2024
Èxtasi final al Joan Pijuan (3-2)
El CE Altafulla remunta i s’imposa al Sant Pere i Sant Pau amb la dobleta d’Erik Navarro i el gol d’Aaron Doblado en l’últim minut del temps afegit
El CE Altafulla ha iniciat el 2024 amb una meritòria i treballada victòria davant l’equip que defensava la tercera posició del Grup 17 de Tercera Catalana tot just abans que la J14 aixequés el teló, el Sant Pere i Sant Pau. Els altafullencs han demostrat perquè són tan poderosos quan juguen al Joan Pijuan, i han estat capaços d’igualar dos marcadors en contra per culminar la remuntada en l’últim minut del temps afegit.

L’entrenador de l’Altafulla, Jordi Mercadé, s’ha mostrat satisfet pel partit que ha fet l’equip, i sobretot, per la reacció als dos cops encaixats i l’ambició que han tingut per buscar la victòria.

Després d’una primera part, que als aficionats els ha costat digerir per la manca de ritme i ocasions per part de tots dos equips, els segons 45 minuts han sigut tot allò que s’esperava. Si bé l’Altafulla continuava assumint la iniciativa de joc, i els visitants esperaven en bloc –els 10 futbolistes, a banda del porter- en el seu camp, els espais han començat a aparèixer.

Els del barri del nord de Tarragona s’han avançat amb un golàs des de lluny de ‘Chechi’ (54’), que ha enviat la pilota a l’escaire dret de la porteria de David Zuferri. L’alegria els ha durat poc, perquè l’Altafulla ha empatat en un servei de banda executat per Marc Vidal amb un llançament directe a l’àrea en què Erik Navarro (61’) ha aprofitat el mal rebuig d’un defensa per enviar la pilota al fons de la xarxa.

El Sant Pere i Sant Pau, però, s’ha tornat a avançar gràcies a Adrián Villares (73’), que ha rematat a plaer un centre lateral. L’Altafulla en cap cas s’ha rendit, i Jordi Mercadé ha cremat les últimes bales que li quedaven, les d’Ismael El Hambdouni i Jorge Carmona. No obstant això, el jugador més diferencial ha sigut Aaron Doblado, que ha deixat l’eix de la defensa per situar-se com a davanter. Una jugada mestra i desesperada com ha dit el tècnic Jordi Mercadé.

En una passada a l’espai, li ha guanyat la carrera al defensa, i ha assistit a Navarro (85’) perquè definís davant Iván Leon amb un xut al pal llarg. I ja amb el partit totalment trencat, els groc-i-negre han tornat a colpejar al contraatac amb una rematada a plaer de Doblado per fer el 3-2 en el darrer minut del temps afegit.

L’Altafulla se situa vuitè amb 21 punts, a dos de la cinquena plaça, l’objectiu més realista a hores d’ara. El dissabte vinent visita el camp de la JE Sant Jaume (17h) en el primer dels dos partits que jugarà a domicili de forma consecutiva.