18 de desembre del 2023
Yolanda Arenas i Vanessa Pova lideren la remuntada de la Riera contra el Bellvei (3-5)
El Creixell, sense opcions davant un dels favorits, el Constantí (0-8)
El CF La Riera continua de dolç i aquest dissabte ha sumat una nova victòria, l’última del 2023, amb remuntada inclosa al camp de l’Atlètic Bellvei. Les rierenques han capgirat el 3-0 que les locals han aconseguit en els primers 20 minuts amb una tripleta de Sara Jiménez.

La clau, la resposta immediata de Yolanda Arenas (21’) un minut després. L’exjugadora de la Torre i el Creixell (26’) ha repetit des del punt de penal per arribar al descans amb un 3-2. Cal destacar, que les del Baix Penedès s’han quedat amb una jugadora menys amb l’expulsió d’Emily Outón (32’).

Només començar el segon temps, i ja amb superioritat numèrica, les de Josevi Garcia han empatat per mitjà de Vanessa Pova (41’). Precisament, ha sigut ella qui ha culminat la remuntada en el 65’. Mentre que Arenas (72’) ha tancat el marcador i ha arrodonit la seva actuació per establir un hat-trick.

La Riera acaba l’any com a tercera classificada, empatada a 30 punts amb l’Altafulla, i quedant-se a un del líder, la Floresta. El diumenge 14 rebrà l’Alcover per intentar aprofitar el duel directe entre el Constantí i les altafullenques.

EL CREIXELL, SENSE OPCIONS

La UE Creixell tenia una papereta difícil amb la visita d’un dels favorits, el CE Constantí. Tot i venir de sumar la primera victòria del curs, els bons ànims amb els quals arribava han estat insuficients per competir davant un rival superior i amb molta més experiència, que s’ha imposat per 0-8.

Les visitants han sentenciat en el primer temps amb la dobleta de Laura Vallhonrat i els gols de Carla Ramírez i Diana. I en el segon acte, han completat la golejada amb les dobletes d’Andrea Bader i Blanca Sáez.

L’equip d’Enric Carreras es manté penúltim amb 3 punts. El dissabte 13 de gener visitarà el Cunit en una bona oportunitat per tornar a puntuar.