Notícies
Foto: https://consulta.torredembarra.cat/
19 de març del 2021
15.042 persones podran votar en el procés de consulta 'Què hi vols, al Bloc?' de Torredembarra
El resultat serà vinculant, i l'opció que superi el 50 % dels vots serà la que es tirarà endavant
15.042. Aquest és el nombre total de persones que podran participar en el procés de consulta 'Què hi vols, al Bloc?', que ha convocat l'Ajuntament de Torredembarra per triar la rèplica de quina escultura s'ubicarà en aquesta estructura que hi ha dins el mar, davant la platja: la Piràmide o l'Alfa i Omega.

La votació s'obrirà el 30 de maig i es podrà formalitzar fins al 12 de juny. Podran votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans de l'1 de març de 2022 i que estiguin empadronades a la vila abans de la data esmentada. Per altra banda també podran votar les persones a partir de 16 anys que siguin propietàries d'una segona residència i, alhora, titulars del rebut de l'IBI, i que s'hagin preregistrat correctament entre el 5 i el 15 de maig, tal com es va anunciar en la presentació de la consulta. En aquest període, han respost al formulari 325 persones, de les quals 158 compleixen els requisits i podran votar junt a les 14.884 persones empadronades.

Per tenir més informació sobre com es desenvoluparà el procés i les opcions disponibles per triar, s'ha creat la plataforma consulta.torredembarra.cat. En aquest espai, clicant sobre les fotografies de les dues opcions, es troben les dades històriques, econòmiques i constructives. També hi ha un apartat per resoldre les preguntes més freqüents (FAQS) i les instruccions de votació.

La votació es pot dur a terme per internet a la mateixa adreça, consulta.torredembarra.cat i també de forma presencial. Per a aquesta opció, s'han habilitat un total de sis punts, on es facilitarà a la ciutadania una tauleta perquè pugui emetre el vot.

El resultat serà vinculant. No es requereix un mínim de participació i l'opció que superi el 50 % dels vots serà la guanyadora. A partir del resultat, s'encarregarà la redacció del projecte i dels plecs de clàusules per adjudicar-ne l'execució.
Social
Et recomanem
Teatre: Embolica que fa fort
28 d'abril a les 18h al casal La Violeta
A càrrec de Teatre Social +Gran de la gent gran d'Altafulla
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 18h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla