Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
17 d'agost del 2021
21.500 persones han gaudit de la XXIII Fira d’Artesans d’Altafulla
El punt àlgid va ser el divendres a la nit amb 2.100 persones dins del recinte
La XXIII Fira d’Artesans ha comptat amb un total de 21.500 visitants durant els quatre dies que ha estat oberta, des del dijous 12 fins al diumenge 15 d’agost. La diferència amb la darrera edició de 2019 és de quasi 17.000 persones –hi va haver prop de 38.000-, un canvi marcat clarament per l’actual situació sanitària.

Des del Col·lectiu d’Artesans s’han mostrat molt contents pel nombre de visitants que ha tingut la mostra malgrat l’excepcionalitat del moment, les mesures de seguretat que s’han hagut d’aplicar i les activitats que s’han hagut de retirar de la programació habitual. “Ha vingut més públic del que esperàvem” ha reconegut el coordinador de la Fira d’Artesans, Diego Spano.

Durant els quatre dies de la mostra, l’horari de més afluència ha estat les 22h. La mitjana general de visitants ha estat d’entre 1.300 i 1.600 persones, si bé el divendres a la nit es va arribar al punt més àlgid amb 2.100 persones dins de la fira.

El Col·lectiu d’Artesans ha agraït el suport i la confiança de tots els visitants, com també de l’administració, la policia i les entitats locals. Tots plegats han contribuït al fet que la fira hagi estat un lloc segur per a tothom, i conseqüentment, un èxit.

Després de fer un primer balanç positiu, ratificat amb les bones dades d’assistència, el Col·lectiu d’Artesans i l’Ajuntament d’Altafulla es reuniran els pròxims dies per fer una valoració més acurada de la XXIII Fira d’Artesans. Tot, amb el desig que l’any vinent la pandèmia ja sigui història i es puguin reincorporar les activitats que enguany s’han quedat fora.
Diego Spano, coordinador de la Fira d'Artesans
Diego Spano, coordinador de la Fira d'Artesans
Social
Et recomanem
Aula universitària: prevenció del càncer a través de la dieta
30 d'abril a les 19h a l'esplai de la gent gran
Inscripcions: activitatsgentgran@altafulla.cat i 689 72 49 07
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla