Notícies
01 d'octubre del 2014
La regidoria de Transport i l’empresa TurisVic aposten per tornar a oferir la propera temporada d’estiu el servei de trenet a Altafulla
Enguany el trenet ha estat en funcionament durant tres mesos, des de Sant Joan fins el 14 de setembre
Tot i això, Jordi Puigrefagut ha reconegut que els resultats no han estat tan positius com esperaven, tot i que entén que era la primera vegada que s’establien al municipi. Ja ha avançat que la propera temporada estudiaran “implantar diferents canvis per rendibilitzar el servei i que els números siguin més positius”.

Tall de veu. Jordi Puigrefagut

Per la seva banda, Pere Gomés considera que “tots han sortit guanyant”. Entén que “si una empresa proposa continuar amb el projecte l’any vinent és perquè el resultat ha estat positiu”. Pel que fa als beneficis que comporta a l’Ajuntament, ha destacat que significa un “cost zero” per les arques municipals dins de la seva “estratègia d’economitzar amb un pressupost reduït de 14.000 euros”.

Tall de veu. Pere Gomés

L’edil ha reconegut que la temporada turística a Altafulla és limitada, i que “si amb el temps poguessin acabar tenint un servei propi, s’hauria de rendibilitzar al màxim”.

Tall de veu. Pere Gomés

Aquest estiu, el trenet ha estat en funcionament gairebé tres mesos, des de Sant Joan fins el 14 de setembre. Per primera vegada ha estat l’empresa externa TurisVic qui se n’ha fet càrrec de la gestió, a través d’un conveni de col•laboració amb l’Ajuntament i l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA). Una altra de les novetats d’aquesta temporada és que, a banda d’oferir els viatges i recorreguts habituals, també ha estat un reclam pel municipi, sobretot de cara a aquells turistes de la Catalunya interior. A través de diferents amistats i agències de viatges, des de TurisVic s’han realitzat algunes visites a grups.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla