Notícies
30 d'abril del 2015
Tornen els contes de primavera del Consell Comarcal del Tarragonès
Al Baix Gaià, les narracions faran parada a la Riera de Gaià, Roda de Berà, Creixell, la Nou de Gaià, Salomó, el Catllar, i Torredembarra
El Consell Comarcal del Tarragonès torna a donar continuïtat aquesta primavera al cicle de contes infantils. Un projecte que es manté gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana, i en què hi participen els municipis de la Riera de Gaià, Perafort, Roda de Berà, Creixell, la Nou de Gaià, Vilallonga del Camp, Salomó, el Catllar, la Canonja, Constantí, el Morell i Torredembarra, a través de les seves biblioteques i els seus punts de lectura.

La Muntsa, la Karme, la Rat, l’Imma i l’Agustí, són els encarregats d’apropar als més petits un total de cinc contacontes al voltant de la música, que han estat batejats amb el nom de “Sol, mi, do... com més contes, millor!”.

El tret de sortida el donarà la Riera de Gaià amb la història ‘Cantem contant’. L’activitat tindrà lloc aquest dissabte 2 de maig a les 11 del matí a l’espai Biblio-centre J. Manresa.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat