Notícies
04 de maig del 2015
En marxa la dissetena edició del festival Tàrraco Viva, en què hi tornarà a ser present Altafulla
El municipi incorpora l’espectacle ‘Les legions baiximperials’, i manté la representació dels gladiadors i la cerimònia del mar
El festival de reconstrucció històrica Tarraco Viva arrenca aquest dilluns amb prop de 400 actes. Fins el 17 de maig la ciutat retornarà al passat per recrear la vida a l'època romana. El festival torna a la normalitat després de l'edició extraordinària de l'any passat, dedicada als 2.000 anys de la mort de l'emperador August. Tot i recuperar el format, aquesta 17a edició incorpora novetats, com ara l'escenificació de diàlegs entre personatges històrics, nous tallers de cuina i un debat sobre el llegat d'August amb diversos especialistes com a cloenda del festival.

També Altafulla acollirà novetats en aquesta nova edició. El municipi del Baix Gaià tornarà a ser una de les seus del festival, en aquesta ocasió amb tres activitats, una més que en les darreres edicions. Incorpora l’espectacle ‘Les legions baiximperials’. Una recreació històrica que mostrarà com les antigues legions altimperials es van veure obligades a adequar-se als nous temps, el final de l’imperi romà. L’activitat tindrà lloc el diumenge 10 de maig a les 6 de la tarda al parc de Voramar.

Es mantenen dins del programa l’espectacle de recreació històrica ‘El món dels gladiadors a l’antiga Roma’, el mateix diumenge, també al parc, a les 5 de la tarda; i la cerimònia del mar ‘Navigium Isidis’, a les 7 de la tarda.

Dins del programa també hi ha previstes dues visites teatralitzades a la Vil·la Romana dels Munts, el dissabte 16 de maig a dos quarts d’11 del matí, i el diumenge 17 a la mateixa hora.
Guillermo Alonso, regidor de Turisme
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat