Notícies
07 de novembre del 2014
Els regidors d’Altafulla tenen la possibilitat d’afegir-se aquest migdia a la denúncia internacional contra la vulneració del dret a decidir
L’alcalde, Fèlix Alonso, ja va signar-la aquest dimecres al Parlament
Els regidors de l’Ajuntament d’Altafulla tindran la possibilitat de signar aquest migdia la denúncia contra l'Estat per vulnerar el dret a decidir del poble català. L’alcalde, Fèlix Alonso, ja va signar-la aquest dimecres al Parlament entre els més de cent càrrecs electes d'institucions de Catalunya, de les Corts espanyoles i del Parlament Europeu. El batlle s’ha mostrat convençut que “tard o d’hora es farà a Catalunya un referèndum com el d’Escòcia o el de Canadà per decidir el nostre futur”.

La denúncia s'adreça a les Nacions Unides, el Parlament Europeu, la Comissió Europea i l'OSCEE. El document sol·licita a aquests organismes que portin a terme les "actuacions necessàries per garantir que els ciutadans de Catalunya decideixin el seu futur polític" i denuncia que l'estat espanyol és el responsable de vulnerar el dret del poble català d'exercir la democràcia a través d'una consulta.

L’acte d’aquest divendres tindrà lloc a dos quarts de 2 del migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El diumenge, els ciutadans podran subscriure la denúncia en paral·lel al procés participatiu. La recollida de signatures serà present en taules annexes als espais d’urnes.


Escolta les declaracions de Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla.
Social
Et recomanem
'Tastets de natura: Els insectes de l’hort'
24 d'agost a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com. Preu: 5€
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla