Notícies
08 de maig del 2015
La veïna d’Altafulla Maria Lluïsa Solé Homs rebrà aquest dissabte la Medalla Centenària de Benestar Social i Família de la Generalitat
Serà la directora dels Serveis Territorials, Anna Vendrell, qui farà el lliurament a les 11h a la Sala de Plens de l’Ajuntament
La directora dels Serveis Territorials del departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Anna Vendrell, lliurarà aquest dissabte la Medalla Centenària a la veïna d’Altafulla Maria Lluïsa Solé Homs.
L’acte, que tindrà lloc a les 11 del matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament, està obert a amics i familiars de l’homenatjada, així com a representants institucionals.

Maria Lluïsa Solé Homs va néixer el 6 de maig de 1915 a Altafulla. Va anar a escola fins que als 10 anys va començar a treballar al camp. De jove va compaginar aquesta feina amb les tasques de la llar i l’atenció de la seva família. Un cop jubilada, gaudia molt anant amb el seu marit o les seves amigues a passar una estona al casal d’avis l’Esplai, on teixia, s’entretenia amb jocs de taula i, sobretot, xerrava amb les companyes i companys. Actualment viu al seu domicili amb una cuidadora i rep sovint la visita dels seus dos fills, dos néts i tres besnéts.

El reconeixement es tracta d'una medalla commemorativa personalitzada, gravada amb el nom de la persona i l'any de celebració del seu centenari.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla