Notícies
08 de maig del 2015
Els Castellers d’Altafulla aixecaran un pilar aquest diumenge al Pic de la Mola
El món casteller ha iniciat una temporada que portarà a plaça més de 13.000 construccions en 1.200 actuacions
La temporada castellera ha arrencat aquest any amb més de 94 colles, 14 en formació, i més de 12.000 castellers en actiu. La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) calcula que l'any es tancarà havent portat a plaça més de 13.000 castells en unes 1.200 actuacions i actes amb presència castellera.

De fet, des de principis d'any, ja s'han aixecat 2.040 castells, un 10% més que el mateix període de l'any passat. El creixement no és només quantitatiu, sinó també qualitatiu, ja que el nombre de castells de vuit que es coronen és el doble del de fa sis anys.

Els Castellers d’Altafulla ja fa setmanes que van posar fil a l’agulla, i ara fa tot just un mes donaven el tret de sortida a la temporada amb una actuació a Altafulla no gaire afortunada. Van tenir, però, una nova oportunitat per la Diada de Sant Jordi, i les sensacions van ser més que positives.

És evident el bon ambient que es respira a Ca l’Ixart. Una mostra n’és l’activitat que han organitzat per aquest cap de setmana. Amb la camisa i ben enfaixats aixecaran un pilar aquest diumenge al Pic de la Mola. El punt de trobada serà a les 9 del matí al local. En acabar l’activitat els participants gaudiran d’un dinar.

La propera cita dels liles al municipi tindrà lloc el 17 de maig a la plaça Martí Royo en el que tornarà a esdevenir la Diada de Primavera. Els acompanyaran els Nens del Vendrell i els Nois de la Torre.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla