Notícies
08 de maig del 2015
Arrenca la cursa per aconseguir l’alcaldia d’Altafulla
La penjada de cartells ha donat el tret de sortida aquesta mitjanit a la campanya electoral
AA-E
L’alcaldable per AA-E, Fèlix Alonso, porta setmanes “compaginant les tasques pròpies de l’alcaldia, amb la precampanya, i amb la seva feina”. L’actual alcalde comença avui les seves vacances d’estiu per poder “dedicar els seus esforços al 100% aquests quinze dies”. Uns esforços que també dedicarà a la gestió del govern.
Alonso es mostra molt satisfet per la feina feta amb el seu equip durant els darrers quatre anys. Una convicció que li dóna “ànims de guanyador”. Reconeix sentir “passió” per Altafulla, i la seva voluntat passa per “consolidar el seu model”.
Aquest diumenge a partir de la 1 del migdia, la formació repartirà fulls informatius i reposarà cartells a Botigues de Mar, a la plaça dels Vents, i a l’avinguda Marquès de Tamarit.

L’EINA-ERC
La inauguració del Casal Maria Porter i Moix ha donat el tret de sortida a la campanya electoral de l’Esquerra Independentista d’Altafulla, l’EINA. Un nou espai que, segons l’alcaldable Jordi Molinera, vol convertir-se en un “punt de trobada de la gent d’esquerres i independentistes que comparteixen els valors d’estima per Altafulla”.
La formació inicia la campanya amb “molt bones sensacions” i amb la voluntat de “treballar en positiu”. El repte és “vèncer com a primera força”.
Aquest divendres a les 7 de la tarda a l’espai de Cal Vitali, la formació ha convocat la ciutadania per tractar aquelles qüestions que afecten al Barri Marítim. La trobada serà amenitzada per un concert a càrrec de la formació Major Arcana. El dissabte a dos quarts de 6 a la plaça Martí Royo, celebrarà la consulta ‘Quin parc vull?’, destinada a infants d’entre 3 a 12 anys. Hi haurà jocs tradicionals catalans i coca amb xocolata. I el diumenge a dos quarts de 12 ha organitzat un passeig per la Vila Closa des de la plaça del Pou per donar a conèixer el projecte de peatonalització, que acabarà amb un vermut al casal de la formació.

IDEAL
La presentació pública de la seva candidatura donarà el tret de sortida a la campanya electoral d’Ideal. Una campanya que l’alcaldable, Josep Maria Pérez, espera que es desenvolupi “amb molta tranquil·litat, i amb educació i respecte”.
L’acte de presentació tindrà lloc aquest diumenge 10 de maig a dos quarts d’1 del migdia al Parc del Comunidor. Consistirà en un ‘toc de vermouth’ amb pernil i pica-pica per a tots els assistents. També els més petits podran gaudir d’un espectacle d’animació. Des de la formació han demanat reservar plaça de forma anticipada trucant al telèfon 606 704 238 o al 977650156. Limiten l’assistència a un màxim de dues persones inscrites per trucada.
Ideal ha fet arribar a la ciutadania una carta en què es posa a la seva disposició. En la missiva, destaca la feina feta a l’oposició i l’experiència en el govern de l’anterior mandat per aconseguir una majoria al ple.

PP
El PP d’Altafulla dóna el tret de sortida a la campanya electoral amb una “aposta de renovació que pretén millorar el dia a dia de la ciutadania”. L’alcaldable, Daniel Sánchez, es mostra convençut que ho podrà fer amb una “llista jove amb gent amb voluntat, entusiasme, convicció, i determinació”. És la primera vegada que es presenta a uns comicis, i reconeix sentir-se “preparat”. Espera que el col·lectiu de gent d’entre 40 i 50 anys “confiï en la seva candidatura, i els voti”.
La formació pren com a punt de partida “què vol Altafulla i què necessita” amb la intenció de “millorar el seu dia a dia”.

CIU
La formació local de CiU dóna el tret de sortida a una campanya electoral “carregada d’il·lusió i motivació”. L’alcaldable, Pere Gomés, ha explicat que esdevindrà una “campanya austera, però molt propera”. Per aconseguir-ho, el calendari dedicarà especial atenció a les campanyes porta a porta i als actes de carrer. El porta a porta ja s’ha posat en marxa aquest divendres al matí a la zona de la Portalada, es reprendrà aquesta tarda al Roquissar, i s’allargarà durant tot el cap de setmana. Com a actes de carrer, hi ha prevista la instal·lació d’una carpa a Botigues de Mar, el dissabte de 5 a 7 de la tarda, i d’una altra a Brises del Mar, el dissabte de 5 a 7 de la tarda, i d’una altra a Brises del Mar, el diumenge de dos quarts d’11 del matí a la 1 del migdia.
Més enllà d’aquesta proposta de “tu a tu”, CiU d’Altafulla ha presentat una aplicació per a smartphones que permet visionar una versió de 40 segons del vídeo de la campanya, simplement enfocant amb el mòbil alguns dels pòsters, dels flyers, o dels programes de propaganda.

CANDIDATURA DE PROGRÉS-PSC (LLOPA)
Llista Oberta per Altafulla (LLOPA) – Candidatura de Progrés-PSC ha començat aquest divendres “la lluita per agafar lloc de privilegi”. Ha explicat que la seva campanya a nivell de propaganda electoral s’ha treballat de forma “totalment independent” amb els serveis d’empreses del municipi. Una manera de treballar que volen aplicar a l’Ajuntament fen ús exclusiu del “comerç de proximitat”.

CIUTADANS
El d’avui és un “dia especial” per a Ciutadans. És la primera vegada que la formació es presenta a Altafulla, i, segons l’alcaldable, Alberto Moreno, és el “moment de treure aquelles coses que en els darrers mesos s’han anat posant dins del sac”. Es mostra “tranquil i amb ganes de donar a conèixer el seu programa”. Aquest divendres a les 8 del vespre a l'Altafulla Mar Hotel tindrà lloc l’acte oficial de presentació de la candidatura, on es donaran a conèixer els seus membres i les seves propostes.

ALTAFULLA, SÍ POT
Altafulla, sí pot afronta la campanya electoral amb “molta il·lusió, moltes ganes de fer coses, i de fer arribar a l’Ajuntament la transparència”. Així ho expressat l’alcaldable, Juan Alberto Spuch, qui espera que durant aquests quinze dies regni el respecte entre formacions, així com en l’ús dels espais de propaganda electoral.
La formació té previst instal·lar cada dia, de 6 a 8 de la tarda, taules informatives a la plaça dels Vents, a la zona de la Portalada i de l’avinguda Marquès de Tamarit, i a l’entorn del Centre d’Atenció Primària.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla